Najnovšie recenzie zo sekcie Pelechy pre psov
Veľmi dobrý produkt
Určite odporúčam kúpu, pelech je v skutočnosti ešte krajší, farba je krásná tmavobéžová, skôr do hneda ako do zlata, je úžasne mäkučký a nadýchaný
Timeless Tools Pelech
Pridané: 31. marca 2024
(naposledy upravené 31. marca 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Veľký, priestranný, ideálny pre nášho havka.
- Hebky
- Pekný
Som spokojný a odporucam
Som spokojná, zodpovedá obrázkua popisu.
Ľahká inštalácia,pohodlné ležadlo
Toto máme už tretie,sú v rade spojené pretože kocúrik riadne veľký,tak nech má veľa priestoru
- výhodná cena
Mäkký pelech, obľúbený. Vhodný aj pre psíka aj mačičku.
Spokojnosť.
vyhovuje
- Kvalitná vecicka
- Žiadne
Môj Happy ho hneď vyskúšal, spokojné spinká na ňom. Pre malého psíka akurat
Spokojnost
- kvalita
Moje zvieratá si koberček hneď obľúbili, je hrejivým necítiť vlhko v prípade nehody, ani keď je umiestnený na balkóne.
podľa potreby ho nastrihám na rôzne veľkosti, málo sa špiní, je prateľný. super
Skvelý,veľkosť pre čau_čau sedí...
- kvalitny potah, som velmi spokojna,kupila som pre vsetkych 3 psov na pelechy.
som velmi spokojna, potah je na zips, lahko sa udrziava a hlavne este je cely :))) co sa o inych pelechoch a potahoch u nas neda povedat
- Kvalitne prevedenie
- Zvliekatelny potah
Dobrý peliešok ,po praní nestratí tvar a je veľmi populárny u našich mačiek,máme viac farieb a všetky sú krásne a obľúbené .
4Home Pelech Paw
Pridané: 12. februára 2024
(naposledy upravené 12. februára 2024)
Zakúpený v 4home.sk
Nie je to celkom také ako na foto... ale vyzerá, že psíkovi sa páči. Na fotke vyzerá huňatý, pevný... reálne je to tenšie, boky nedržia. Akože nechce sa mi to vracať, ale čakala som niečo lepšie. Ale zas za tú cenu... jedným slovom, cena = kvalita.
- Príjemný materiál
- Dobrá kvalita
Vynikajúci peliešok, mačiatka ho majú radi aj dospelé mačky, takže sme ich museli zriadiť viac a v budúcnosti ešte asi dokúpime.Je to vhodná veľkosť až do 6 kil živej mačacej váhy.Dobre sa udržiava ,a je v mnohých farbách .
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »