Najnovšie recenzie zo sekcie Pelechy pre psov
- Kvalitná deka pre psa
Veľmi pekný dizajn hebucky mäkucky a teplucky pre štvornohých miláčikov. Cenovo výhodné dobrý materiál, da sa aj prať v práčke.
- je z dvoch častí, čo mi moc nevyhovuje. Toto v opise produktu písané nebolo
Výrobky sa javia ako kvalitné
V skutočnosti je pelech nie taký masívny ako na obrázku.Je ľahký, mäkký,ale mohol by mať viac výplne
- nemám čo popisovať
- produkt som doteraz ( 15 dní po objednaní ) nedostal
Pod číslom ob. 9714 som si objednal pelech pre psa dňa
17.11.2022, ktorú ste mi aj následne potvrdili. Namiesto
Vášho dopytu "ako som spokojný s realizovaním objednávky do dnešného dňa čakám, kedy konečne mi
objednaný pelech dodáte. Pritom dodanie predmetnej
objednávky som už u Vás 2 krát urgoval. Bohužiaľ z Vašej
strany som nedostal ani len odpoved´.
Tovar dosiel zial ina velkost ako som si objednal.komunikacia 0….
- Makky, konfortny. Najskor sa mu psik vyhybal, po 2 dnoch sa k nemu priblizil a na treti den si do neho aj lahol.
- gumenna nasivka na prednej strane pelechu posobi pekne, zda sa, ze aj dobre chuti. Pes ju obhryzol do 24 hodin. Pelech a nasivku treba prekryt dekou, ked nechcete, aby si psik na nej pochutnaval.
- ok
- Som rada že sa v tomto psikovy páčilo
- Pelech je kvalitný a dostatočne veľký pre moje 3 čivavy
- Matrac z pamäťovej peny pekne drží tvar a je pohodlný
- Kvalitný matrac pre psa zatial najlepší čo som držal v ruke. Pes je spokojný
- Obal posobí tenko ale mal by niečo vydržať . Vrch je z jemnej umelej kožušiny
Veľký matrac skladací z dvoch častí ktore sa skladajú k sebe . Kvalitná pena v celku, žiadne piliny a iné hlúposti. Spracovanie oproti iným v rovnakej cene super . Už po prvej noci vidieť u psa lepší spánok .
Kvalitný, odolný voči špine
makkučký vankuš pre psíka
Pre malé zvieratá stvorený tento pelech.Náš psík si obľúbil a hlavne súper cena.
Veľmi spokojná
Mam dvoch kocurov, najprv som kupila jeden, na skusku, musela som dokupit dalsi. Je ale pravda, ze ho pouzivam ako vlozku do vacsieho pelechu, aby sa mohli pohodlne opriet. Samostatne sa mi zda plytky
Ak je mačka spokojná - a to je, tak som spokojný aj ja.
Spĺňa svoj účel, spokojnosť. Určite si objednám aj nabudúce..
vraciam sa k tomuto produktu každým rokom, podla mna top na trhu, cena aj kvalita
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »